x: close
Wellcome
top of page
drive and connect cartoon

Drive & Connect Group

Public·82 members

th bes
th bes

Я випадково натрапила на 25 Union, коли шукала вечірню сукню на день народження подруги, і була вражена різноманіттям стилів. Спочатку не вірила, що бренд із Харкова може пропонувати такі стильні речі, але приміряла декілька моделей і зрозуміла, що вони реально підкреслюють фігуру і роблять образ особливим. Особливо сподобалися сукні з цікавими деталями на рукавах і тканинах, які виглядають дорого, але при цьому дуже зручно носити.

27 Views
Duke Evan
Duke Evan
9月26日

Я теж довго шукала бренд, який би поєднував стиль і комфорт, і в мене вийшло знайти декілька класних речей через https://25union.com.ua/. Це то, що я використовую, коли хочу оновити гардероб без зайвого клопоту. Особливо подобається, що там є і вечірні, і повсякденні варіанти, тому можна підібрати образ на будь-яку ситуацію, не розрившись між різними магазинами. Я замовляла плаття і жакет, і обидва прийшли у відмінному стані, дуже акуратно упаковані, доставка теж швидка. Ще круто, що сайт дає змогу переглядати детальні фото і опис тканин, що допомагає зрозуміти, чи буде річ підходити по стилю і по сезону. Крім того, я звертала увагу на відгуки інших покупців, і це реально допомагає прийняти рішення, особливо коли не можеш приміряти. Я відчуваю, що бренд дбає про своїх клієнтів і намагається зробити вибір одягу приємним і легким, а не стресовим. Якщо ви шукаєте щось нове і стильне, рекомендую переглянути асортимент і подивитися, що вам сподобається.

Members

• James Piterson
    James Piterson
  • werder werder
    werder werder
  • Daeron Daeron
    Daeron Daeron
  • bonya
    bonya
  • Maruvs Maruvs
    Maruvs Maruvs
bottom of page